Past za lovljenje muh

Muhe – prenašalci bolezni

Srečamo jih v vseh objektih in okoljih, naj bo to v mestu ali na podeželju. Glede na biološki ciklus je muha prisotna v bližini hlevov, pašnikov in drugih vzrejališč različnih vrst domačih živali.

Povsod tam, kjer je veliko organske snovi, odpadkov in ostalega materiala, ki daje dobre pogoje za njen razvoj.

Še posebej to občutimo v toplih vremenskih razmerah, ko je vroče, hrana in ostali odpadki pa se hitreje kvarijo, razpadajo in privabljajo muhe.

FLYBUSTER rešitev za tople dni

Flybuster Professional je past, namenjena ulovu različnih vrst muh. Namenjena je predvsem uporabi na prostem, kot naprimer za postavitev okrog živinorejskih kmetij, pašnikov, parkirišč, večjih površin itd.

Past za lovljenje muh je s svojo velikostjo in zmogljivostjo edinstvena na našem trgu. Posebna topna zmes, narejena iz fermentiranih kvasovk, je patentirana in edinstvena med sorodnimi izdelki. Omogoča 10-krat večji ulov v primerjavi z običajnimi pastmi za muhe na trgu.

Past za muhe ima po obodu šest ali osem stožcev, tako da muhe lahko vstopijo, ven pa ne morejo več.

Prašnata zmes se aktivira z dodajanjem vode, vonj mešanice muhe privabi v past. Zmes je narejena izključno iz naravnih sestavin.

Priprava in uporaba vabe

Priložene stožce namestite v ustrezne odprtine na posodi. Stožec vstavite v odprtino s koničastjo stranjo in sicer tako, da se krivina roba stožca popolnoma prilega krivini odprtine. Dva majhna trikotnika, ki sta nameščena na robu stožca, kažeta natančen položaj sidranja. Stožec potiskajte, dokler se zobje na nasprotni strani ne prilegajo robu posode. Izvedite postopek z vsemi priloženimi stožci.

Vaba se uporablja izključno za lovljenje muh in os.

V posodo vlijte 6 litrov vode in v njo stresite celotno vsebino lončka z učinkovitim prahom Flybuster (240 gr). Vsebina se bo zaradi visoke emulzivnsoti takoj premešala in pričela z aktivnostjo ulova. Vabo se namešča izrecno na zunanjih površinah, na območjih kjer je visoka pojavnost mrčesa, po možnosti daleč od mest, kjer se običajno nahajajo ljudje.

Flybuster lahko obesimo na drevesa, grmovje ali celo pritrdimo na steno, na višino približno 2 metra od tal.

Ko se past napolni muh oz. os oziroma, ko je minilo 30/40 dni od njene aktivacije, jo očistite in napolnite z novo mešanico. Odstranjeno vsebino odvrzite v kompost, lahko jo uporabite tudi kot gnojilo.

Flybuster je izdelek, ki se ga lahko ponovno uporabi po pretečenem delovanju zmesi. V primeru povišanega izhlapevanja vode, le to dodajte v mešanico.

Več o tehničnih lastnostih si lahko pridobite tukaj ?: Flybuster

Več o naših storitvah si lahko tudi ogledate na FB strani.